Program Konferencji:
| 10:00-10:45 |
Biologizacja rolnictwa szansą Polski na bioróżnorodność przyrody i konkurencyjność rynkową Stanisław Kolbusz -Prezes Stowarzyszenia EkosystEM-Dziedzictwo Natury |
| 10:45-11:05 | Probiotyki w zdrowiu człowieka
dr Jacek Raszka
|
| 11:05-11:25 | 6 lat doświadczeń stosowania ProBio Emów na gospodarstwie rolnym w Dworszowicach Pakoszowych
Jarosław Jochemczak
|
| 11:25-11:40 | Efekty stosowania ProBio Emów w uprawie warzyw
Rafał Dądela
|
| 11:40-11:50 | Pożyteczne mikroorganizmy fundamentem zdrowej szkółki
Paweł Karkocha
|
| 11:50-12:00 | Doświadczenia z Gospodarstwa Rolnego
Leszek Grzybowski
|
| 12:00-12:15 | Przerwa kawowa |
| 12:15-12:35 | ProBio Emy w hodowli drobiu
Wiesław Winkler
|
| 12:35-12:50 | W zdrowej wodzie zdrowa ryba – praktyczne zastosowanie probiotyków w ośrodku zarybieniowo rybackim ŻURAWIA
Arkadiusz Kartus
|
| 12:50-13:10 | Wykorzystanie ApiFarmy i ApiBioFarmy w gospodarce pasiecznej
Michał Morelowski
|
| 13:10-13:30 | Prezentacja wyrobów
Rafał Białowąs – Prezes BIO-WORLD sp. z o.o.
|
| 13:30-14:20 | Siła rodna gleby – rola i znaczenie próchnicy. Podsumowanie konferencji
Sławomir Gacka
|
| 14:20 | Poczęstunek |
Mapa szkoleń, spotkań